Topper tussen Harelbeke en Langemark eindigt onbeslist in 2-2.

Veel zon en veel volk in het stadion voor de topper tussen de nrs 2 en 3 Harelbeke en Langemark. De thuisploeg moest het doen zonder sterkhouder Rombaut op het middenveld, hij was geschorst. Het werd een aangename partij met veel kansen voor en na de rust én voor beide teams. Tot 2 keer toe kwamen de bezoekers op voorsprong. Jorg Dutoit en Meerschman maakten 2x gelijk. Met deze puntendeling schieten beide teams niet veel op ifv het klassement…

SWH : Dejaeghere, Demeer, Debaere, Brewaeys, Van Poucke, Claerbout, Ruysschaert, Sandra, Dutoit, Meerschman, Krasniqi / Dejonghe, Vanwijnsberghe

De beloften verloren met 2-0 bij Ingelmunster, de U19 gingen in de laatste minuten van de topper tegen KV Oostende de boot in met 0-1.