Harelbeke speelt 2-2 gelijk tegen Club Roeselare.

De Ratten konden dus niet optimaal profiteren van het verlies van leider Ingelmunster. Na 90 minuten éénrichtingsvoetbal werden de vele geboden kansen helaas niet afgewerkt … Harelbeke kampeerde op de helft van Roeselare dat 2x scoorde uit 1 kans, de own-goal en de penalty waren pijnlijke gelijkmakers. De thuisploeg voetbalde een berg kansen bijeen maar had geen voetbalgoden aan haar zijde, 2x de lat, één keer de paal en enkele missers zorgden ervoor dat het gelijkspel op het bord bleef staan.

SWH : Dejaeghere, Meerschman, Brewaeys, Van Poucke, Demeer, Dejonghe, Rombaut, Sandra, Vanwijnsberghe, Dutoit, Krasniqi / Debaere, Claerbout

De beloften versloegen vrijdag reeds Club Roeselare met 4-0, De U19 leden hun eerste nederlaag sinds oktober. Thuis tegen SK Beveren werd het zaterdag 1-2.