Harelbeke wint thuis van Menen met 2-1.

De Ratten profiteerden optimaal van het puntenverlies zaterdagavond van leider Ingelmunster door te winnen van Menen. Drie belangrijke maar ook hardbevochten punten, dit zonder de geschorste kapitein Brewaeys. Harelbeke speelde een goede eerste helft met enkele kansen. Toch kwamen de bezoekers met één welgemikte counter op 0-1. Krasniqi kon nog voor de rust meer dan verdiend gelijkmaken. Na de pauze verliep alles wat stroever, de zieke Rombaut moest naar de kant. Dutoit scoorde uiteindelijk de verdiende winning-goal. Is de titelstrijd terug open ???

SWH : Dejaeghere, Demeer, Van Poucke, Debaere, Claerhout, Dejonghe, Sandra, Meerschman, Rombaut, Dutoit, Krasniqi / Ruysschaert, Vanwijnsberghe

De beloften speelden donderdag reeds 1-1 gelijk in Menen, de U19 haalden zwaar uit : 0-5 in Oudenaarde !