Harelbeke wint met 1-3 in Oostnieuwkerke.

De Ratten deden zondagmiddag een uitstekende zaak met de zege in Oostnieuwkerke. De eerste helft was zeer moeilijk met een strakke zijwaartse wind. De bezoekers hadden het meeste balbezit maar voetbalden te slordig in de zone van de waarheid. Tegen de gang van het spel in kwam Oostnieuwkerke op voorsprong kort voor de rust.
Na de pauze beter voetbal van paars-wit dat na een geniale ingeving van Dutoit via Krasniqi verdiend op gelijke hoogte kwam. De thuisploeg dreigde op stilstaande fases met de wind als bondgenoot. In het slotfase besliste Jorg Dutoit met 2 goals de wedstrijd. Door de nederlagen van Menen en vooral Ingelmunster doet SWH een gouden zaak. Nu bevestigen volgende week in Damme !

SWH : Dejaeghere, Meerschman, Brewaeys, Van Poucke, Demeer, Dejonghe, Sandra, Rombaut, Krasniqi, Duoit, Vanwijnsberghe / Claerbout, Claerhout

De beloften wonnen vrijdag met 6-1 thuis tegen FC Meulebeke, de U19 speelden 2-2 gelijk bij Mouscron-Péruwelz.