Harelbeke wint verdiend van Blankenberge met 2-1 !

De Ratten startten sterk aan de wedstrijd met onmiddellijk enkele grote kansen. Zoals reeds enkele malen dit seizoen slaagden we er echter niet in om te scoren. Integendeel zelfs, het waren de kustjongens die op een zeldzame counter de score openden. Gelukkig kon Halil Krasniqi snel de gelijkmaker netten. Diezelfde Krasniqi kreeg even daarna een penalty niet voorbij de bezoekende doelman Belpaire, de bal strandde op de paal.

Ook na de rust was het éénrichtingsvoetbal van de thuisploeg. Het duurde echter tot diep in de 2de helft vooraleer Jorg Dutoit de verdiende 2-1 scoorde. Harelbeke kreeg nog veel kansen maar het bleef bij deze krappe uitslag. Een verdiende zege voor paars-wit dat daarmee 6 op 6 haalt thuis.

SWH : Dejaeghere, Debaere, Sandra, Brewaeys, Verbrugghe, Van Poucke, Rombaut, Meerschman, Vanwijnsberghe, Krasniqi, Claerbout / Demeer, Vandevyver, Dutoit