SWH stunt opnieuw in de bekercompetitie !

Na VK Avelgem, SC Wielsbeke en Coxyde VV ging gisteren CS Verviers voor de bijl. De derdeklasser startte aan een hoog tempo en trapte al vroeg een bal tegen de lat. Na de openingsfase herstelde de thuisploeg het spelbeeld. Harelbeke had veel balbezit, het matchritme lag hoog. Kort voor de pauze kopte Seynhaeve de 1-0 binnen.

Tijdens een bijzonder spannende 2de helft probeerde Verviers snel de gelijkmaker te scoren, maar de Ratten dreigden op de counter. De bezoekers maakten dan toch gelijk in het slotkwartier, verlengingen volgden…

In die verleningen bleek SWH vinniger en fysiek sterker dan de Waalse derdeklasser. Aanwinst Rob Claeys scoorde knap met het hoofd de 2-1, Rémi Demeer maakte er met een heerlijk afstandsschot zelfs 3-1 van. Een verdiende en deugddoende zege voor SW Harelbeke en haar entourage. Proficiat jongens !