SW Harelbeke knoopt terug aan met de zege !

Na een hardbevochten wedstrijd en voor veel volk haalde Harelbeke eindelijk nog eens de drie punten binnen. Onder het oog van Anderlecht-spits Tom De Sutter wonnen de Ratten met 2-1 van SV Rumbeke. Harelbeke had overwicht in de eerste helft maar kon dat niet omzetten in doelrijpe kansen. Tegen de gang van het spel in kwamen de bezoekers op voorsprong kort voor de rust. Na de pauze ging het spel over en weer met mogelijkheden aan beide zijden. Na 70 minuten presenteerde SWH een nieuw jeugdproduct, linksachter Brecht Vandevyver maakte zijn debuut. In de slotfase scoorde de thuisploeg dan plots toch 2 keer, evenveel keer eiste Rombaut een hoofdrol op al was niet echt duidelijk of nog iemand zijn afstandsschoten aanraakte… De weg naar drie-op-een-rij thuis is goed ingezet !

SWH : Dejaeghere, Meerschman, Debaere, Brewaeys, Verbrugghe, Claerbout, Dejonghe, Dutoit, Krasniqi, Vanwijnsberghe, Rombaut / Vandevyver, Demeer