Beker van België: KFC IZEGEM – SWH: 2-1

Op zondag 26 juli ’09 moesten onze Ratjes naar de borstelstad om hun eerste Beker van België wedstrijd van het nieuwe seizoen 2009-2010 af te werken.
Onder een straalende zon floot de scheidsrechter om 16 uur de wedstrijd op gang. SW Harelbeke speelde zonder de licht geblesseerde Ben Samain, Simon Glorieux en Ruben Van Poucke.
Onze Ratjes begonnen goed aan de wedstrijd en waren in de eerste helft de beste ploeg en kregen dan ook kansen via Delaere en Carlier. Maar ook de thuisploeg stak zijn neus aan het venster want onze Tim Claerhout moest een bal van de lijn wegvegen ruststand 0-0.
Pas na de rust vielen de doelpunten eerst opende Jorg Dutoit op een hoekschop de score waarna Verbrugghe de gelijkmaker nette. Op 10 min van het einde kon Coghe zijn ploeg een ronde verder brengen met een tweede doelpunt eindstand 2-1.

SW Harelbeke : Vandoorne Deplancke Da Silva Maes Delaere Dutoit (Vermeeren ) Claerhout Ruysschaert Carlier Dejonghe (Claerbout) Van Meirhaeghe (Meerschman)

Doelpunten : Dutoit (0-1) Verbrugghe (1-1) Coghe (2-1)